Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

4. CUMBA SANAT ŞENLİĞİ

Son Güncelleme :

20 Eylül 2022 - 8:14

reklam
4. CUMBA SANAT ŞENLİĞİ
reklam

4. CUMBA SANAT ŞENLİĞİ 

Cumba Kültür ve Sanat Platformu tarafından her yıl düzenlenen sanat şenliğinin dördüncüsü Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak.

22 -25 Eylül (saat 09.30-17.30)  tarihleri arasında gerçekleşecek şenlikte beş yüz civarında eser okuyucularla buluşacak.

2015 yılında kurulan kuruculuğunu yazar ve şair Deniz Ayfer Tüzün’ün yaptığı, merkezi Üsküdar’da ayrıca Burhaniye Balıkesir’de bir şubesi olan platform başta kadınlar ve gençler olmak üzere edebiyat ve sanatseverlere yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Şenlikte, Akdoğan Yayınevi, Uyanış Yayınevi, Dörtlük Yayınları, Tunç Yayıncılık, Hayal Yayınları, Panzehir Dergi, Kalemin Gücü Platformu, Kasyot (Kastamonulu Şair ve Yazarlar), Atakent Kadın Yazarlar Platformu, Kafe Kültür Yayınları, Edebiyat Kolektifi gibi yayınevi ve platformların yer alacak ayrıca bireysel şair ve yazarlar da kitaplarını edebiyat severlere ulaştıracak.
Şenliğin üçüncü gününde yapılacak 6. Cumba Edebiyat Yarışması ödül töreni ile (24 Eylül 17.30-20:00 Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi) ödüller sahiplerini bulacak.
Cumba Kültür ve Sanat Platformu, yazarlık, tiyatro ve resim Atölyeleri, imza Günleri, şiir Etkinlikleri, edebiyat söyleşileri, sanat şenlikleri, yayıncılık, tiyatro çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle  faaliyetlerini sürdürmektedir.
Edebiyatımıza yeni yazarlar kazandıran atölyeleriyle, her yıl düzenlediği öykü ve şiir yarışmaları ve her ay yayınlanan Cumba Fanzin adlı dergiyle sanat, edebiyat ve kültürel hayata katkısına devam etmektedir.
Cumba Sanat
reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.