Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

İYİ PARTİ MALTEPE ESNAF ZİYARETİ

Son Güncelleme :

09 Eylül 2022 - 16:51

reklam
İYİ PARTİ MALTEPE ESNAF ZİYARETİ
reklam

İYİ PARTİ MALTEPE ESNAF ZİYARETİ

Bugün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibi Maltepe’de esnafları ziyaret etti. Sorunlarını dinledi. Akşener’e Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç eşlik etti.

Maltepe’de Atatürk Cad. üzerindeki tüm esnaflara tek tek girilerek görüşleri alındı. Sohbet edildi.

Halk TV köşe yazarı, soruşturmacı gazeteci ve yazar Murat Ağırel ziyareti izleyen gazeteciler arasındaydı.  Ziyareti twitter hesabında kendi çektiği videoyu paylaştı.

Meral Akşener, Maltepedeki esnaf ziyaretinde, Maltepe Sahaf’taydı.  Akşener, Satışların nasıl olduğunu sormuyorum deyince öğleden sonra olmasına rağmen henüz siftah yapmadığını belirten sahaftan George Orwell’ın 1984 ve Grigory Petrov’un ‘’Beyaz Zambaklar Ülkesinde’ kitaplarını aldı.
Maltepe Sahaf’ın sahibi Osman Baş, Meral Akşener’e Gaspıralı İsmail’in kitabını hediye etti.
Kitapları emekli maaşından aldığını belirten Akşener, kitabevinden çıktıktan sonra pasajdaki diğer esnaflarla görüşmeye devam etti.

https://twitter.com/muratagirel

https://ikinciyuzyil.com.tr

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.