Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

KADIKÖY RIHTIMINDA BİR KİTAPÇI

Son Güncelleme :

11 Eylül 2022 - 13:49

reklam
KADIKÖY RIHTIMINDA BİR KİTAPÇI
reklam

KADIKÖY RIHTIMINDA BİR KİTAPÇI

Hava yağmurluydu Kadıköy’e ulaştığımızda. Kadıköy iskelesinin üst katındaki kitapçının açık bölümüne oturacak, kahvelerimizi içerken kitapları karıştıracaktık. Olmadı. Biz de kitapçıyı dolaştık. Birkaç resim çektik.

Daha önce bir kez daha gelmiştik. Köpüklü Türk kahvelerimiz eşliğinde terasta oturup İstanbul’u seyretmiştik. Fiyatlar oldukça makul. İskeleye yanaşan vapurların sanki çarpacak gibi durmasından etkilenmiştik. Esprisi buydu burasının. Kadıköy, kitap ve vapur. Ah güzel İstanbul…

Güneşli bir günde tekrar gelmeyi kararlaştırdık.

Kadıköy

İBB’nin çıkarmış olduğu birçok yayın var. Belediyenin kendi yayınlarını bir bir inceledik. Oldukça başarılı. Hele de İstanbul’un Kuşları, Kadıköy’ün Sokakları kitaplarına bayıldık. Resimler çok profesyonel. Ciddi bir çalışma yapılmış.

 

 

 

Kadıköy

Kitapçıda diğer yayınevlerinin kitapları da bulunmakta. Mekan oldukça geniş. Bir bölümde de hediyelik eşyalar satılıyor, İstanbul hatırası tişört, çanta, takı vb.

http://www.istanbulkitapcisi.com

İstanbul kitapçısı uzun süredir bir çok şubeyle okurlara ve konuklarına hizmet veriyor. Kadıköy’de ayrıca Gazhane Müzesinde de var.

Karaköy’de iskelenin üst katındaki yeri buradan biraz daha küçük yine de güzel.

Kitabın olduğu her yer sihirli.

İstanbul Kitapçısı,  İstanbul’un tüm güzelliklerini içeride ve dışarıda tanıtmak amacıyla 1989 yılında faaliyete geçmiş.  Bu doğrultuda yüzlerce kitap ve bir sürü projeyi hayata geçirmiş.

İstanbul’u en güzel anlatan kitap ve hediyeler, İstanbul’un en güzel yerlerinde insanlarla buluşuyor…

KadıköyKitaplar prestijli yayınlar ve sanatsal ve kültürel katkı yapacak türden.

Hediyelik eşya ve kafe konseptiyle de gelenlere keyifli anlar ve alışveriş imkanı sağlıyor. İstanbul Kitapçı’sının bir çok şubesi tadına doyum olmayan İstanbul manzarasını görebileceğimiz şekilde konuşlanmış. Her adımda İstanbul’u görmek, tanımak olanaklı.

Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü, Beşiktaş, Topkapı Panorama 1453 Müzesi, Müze Gazhane, Mecidiyeköy ve Bağcılar’da şubeleri var. İnternet sitesinden de kitap ve hediyelik eşya siparişi verilebiliyor.

 Kitap, kahve, çay ve İstanbul aşkı keyifli değil mi

https://ikinciyuzyil.com.tr

reklam

YORUM ALANI

kompresör fiyatları 2 Ağustos 2023 / 04:15 Yanıtla

İşiniz için en iyi kompresörü burada bulacaksınız. Performansı ve kaliteyi bir arada sunuyoruz

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.