Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

Kadıköy’deki Boğa heykeli bakıma alındı…

Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 13:54

reklam
Kadıköy’deki Boğa heykeli bakıma alındı…
reklam

Kadıköy’ün simgelerinden 1864’te ünlü Fransız heykeltıraş Isidore Jules Bonheur tarafından yapılan tunç Boğa Heykeli, üzerindeki delikler ve aşınmalar nedeniyle 15 gün bakıma alındı.

Kadıköy’ün simgelerinden olan boğa heykelinin üst kısımlarında ve boynuzlarında delikler açılırken birçok noktasında aşınmalar olduğu görüldü.

BAKIMIN 15 GÜN SÜRECEĞİ BİLDİRİLDİ.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de, heykelin 15 gün sürecek bakım çalışmaları için heykelin etrafını bariyerlerle kapattı.

Gün içinde vatandaşların çalışmaları izleyebilmeleri için bariyerlerin bir kısmının açık bırakılacağı ve gece saatlerinde tamamen kapatılacağı belirtildi.

reklam

YORUM ALANI

💖 You have pending messages (4) Jane! Reply Now: https://letsg0dancing.page.link/go?hs=ffce49d596f4b33ec41d1c007c542e35& 💖 6 Temmuz 2022 / 22:49 Yanıtla

si1lt5

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.