Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

Adaylık tartışmalarına nokta.”Rızamın dışında”

Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 12:40

reklam
Adaylık tartışmalarına nokta.”Rızamın dışında”
reklam

Meral Akşener ile Mansur Yavaş bir araya geldi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek “yaptıklarımızın yapamadıkların neler olduğunu anlatıp hesabını vermek istiyoruz. Seçilmemizde katkıları olan Millet İttifakı genel başkanlarını davet edip Ankara’da 3 yılda neler değişti, engellemeler oldu mu, bundan sonraki iki yılda neler yapacağız konusunda” bilgilendirme yapmak üzere belediyeye davet etti. Akşener’le ortak açıklama yapan Yavaş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın ‘cumhurbaşkanlığı adaylığı’ çağrısına yanıt verdi.
“Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Benim belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere, ne genel başkanlarına laf söylemeli, içişlerine karışmalı, işini yapmalıdır. Herkesi kucaklayarak eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyorum. Bazen bu tür konuşmalara şahit oluyoruz ama çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Açıklamalar benim rızamın ve bilgimin dışında. Ben de görevimin başındayım” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM ALANI

hasan tahsin 28 Nisan 2022 / 15:33 Yanıtla

mansur yavas mutlaka aday yapilmalidir kilicdaroglunun erdogan karsisinda kazanma sansi yoktur chpliler ikinci bir ekmelettin vakasi yasamak istemiyorlar secilebilir aday mansur yavastir yoksa kilicdaroglu kendisine tipis tipis oy verecek kimseyi bulamayacaktir
gunluk dijital gazete
https://gozcugazetesi.webnode.se/

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.