Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

Pakistan’ın yeni başbakanı Şahbaz Şerif…

Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 13:08

reklam
Pakistan’ın yeni başbakanı Şahbaz Şerif…
reklam

Son dakika bilgisine göre Pakistan Parlamentosu güvensizlik oylaması sonucu görevden alınan İmran Khan yerine Şahbaz Şerif’i başbakan seçti
AFP’de yer alan son dakika bilgisine göre Pakistan Parlamentosu güvensizlik oylaması sonucu görevden alınan İmran Khan yerine Şahbaz Şerif’i başbakan seçti.

Daha önce Pakistan’da üç kez başbakanlık koltuğuna oturan Navaz Şerif’in küçük kardeşi Şahbaz Şerif, 2023’te gerçekleşmesi beklenen bir sonraki genel seçime kadar başbakanlık koltuğunda kalacak.

Pakistan Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) lideri Şahbaz Şerif ve İmran Han’ın Pakistan Adalet Hareketi Partisinden (PTI) eski Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi başbakanlık için başvuru yapmıştı.

reklam

YORUM ALANI

💜 Paula want to meet you! More Info: https://letsg0dancing.page.link/go?hs=e50d1d07f8c5c8bdb4ba6a010709ce11& 💜 1 Eylül 2022 / 00:42 Yanıtla

4me1rp

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.