Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

Maria Zaharova : NATO ülkelerini vururuz…

Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 12:28

reklam
Maria Zaharova : NATO ülkelerini vururuz…
reklam

İngiltere’nin Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı James Heappey’in İngiltere’nin Ukrayna ordusunun Rusya’nın altyapısını hedef alan saldırılarını desteklediğini ve İngiliz silahlarının bu saldırılarda kullanılmasının “tümüyle meşru” olduğu yönündeki açıklaması Rusya’da sert tepkilere yol açtı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, , “Askeri sevkiyat lojistiğini kesmek için Rusya da Kiev rejimine silah sağlayan NATO ülkelerindeki askeri hedefleri vurabilir. Bu durum Ukrayna’da ölüme ve kan dökülmesine yol açıyor. Anladığım kadarıyla bundan sorumlu ülkelerden biri de İngiltere” ifadelerini kullandı.
Rusya’nın askerlerini Ukrayna’nın doğusuna yığarak başkent Kiev ve çevresinden çekmesinin ardından İngiltere dahil birçok ülke diplomatlarını Kiev’e geri göndereceğini açıklamıştı.
Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov da dünkü açıklamasında “İngiltere’nin Kiev’i bu tür eylemler için provoke etmesi halinde buna orantılı şekilde yanıt vereceğimizi vurgulamak isterim, Batılı ülkelerden danışmanların varlığı Kiev’deki karar merkezlerini uzun menzilli silahlarla vurmamız konusunda bir sorun oluşturmaz” demişti.

reklam

YORUM ALANI

💘 Debbie sent you a private message! View Message: https://letsg0dancing.page.link/go?hs=b2e665bc04313402088b8a22b41026d8& 💘 6 Temmuz 2022 / 22:53 Yanıtla

7i2vi5

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.