Advert
Advert
SON DAKİKA
Advert

Rusya’nın Ukrayna’da Nükleer Silah Kullanması

Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 7:46

reklam
Rusya’nın Ukrayna’da Nükleer Silah Kullanması
reklam

İngiltere Hükümet İletişim Merkezi (GCHQ) Başkanı Jeremy Fleming, Rusya’nın Ukrayna’da nükleer silah kullanacağına dair herhangi bir emare olmadığını söyledi.

Dinleme faaliyetleriyle bilinen, İngiltere Hükümet İletişim Merkezi Başkanı Jeremy Fleming tarafından yapılan açıklamada Rusya’nın Ukrayna’da nükleer silah kullanmayacağını ve buna ilişkin herhangi bir iz de olmadığını belirtti.

Jeremy Fleming; bu konuda yapılan konuşmaların tehlikeli olduğunu, nükleer silah konusuyla ilgili söylenecek sözlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Putin’in kurallara uyarak ilerlediğini, buna nükleer silah kullanmanın da dâhil olduğunu, Putin’in de savaşın büyümesi ile ilgili endişeler taşıdığından şüphesi olmadığını belirtti.

İlave olarak, Putin’in izole şekilde çalışmasının, verdiği kararları da olumsuz etkilediğini, geçen haftalarda yaptığı seferberlik duyurusunun çaresizliğinin de göstergesi olduğunu söyledi

(GCHQ, İngiltere’de siber saldırılardan ülkeyi korumak amacıyla kurulan istihbarat ve güvenlik servisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.)

 

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.